Van 380 naar 220

Je kunt het makkelijk nameten met een mulimeter. Als je zelf zo´n kast wilt maken, zorg dan dat elke groep zij eigen (automatische) . Vraag de verkoper om een foto van het typeplaatje van de motor dan kan je het zo bekijken. Dit ompolen kan denk ik maar . Een nieuwe oven en inductie kookplaat gekocht.

Mijn vorige oven en kookplaat waren één geheel, bediening kookplaat en oven aan de voorkant oven en de aansluiting was dikke kabel met kabels erin. Opmeters van de firma komen kijken en ik moest een . Wat is het verschil tussen 380V en 3x220V ? Hoe een elektromotor van 3V aansluiten op 2V? Hoe-een-elektromotor-van-380-V-aansluiten-op-22. Ik heb een elektromotor van een zaagmachine met ee 3volt kabel eraan.

Ik wil deze veranderen in een 2volt aansluiting.

Misschien wel wat minder krachtig. Hoe moet ik de kabels op de elektromotor aansluiten. Ik heb even een vraagje over het aansluiten van 3volt naar 2volt. Oven 380v – 220v aansluitschema. Kan ik deze motor ook op 2aansluiten.

Hallo ik ben bezig om allerlei draden aan te leggen en dat is tot nu toe goed gegaan,, met de kleuren van 3volt mijn auto hefbrug werkt , lasapaat werkt ook 3volt, ik haal mijn stroom nog tijdelijk van een bouw zwerfkast af. Het gaat om het volgende de 380volt. Tussen van de drie fasen en de nuldraad kun je 220V aftakken.

Als geen nuldraad beschikbaar is niet de aarde gebruiken, dat is levensgevaarlijk en zal in moderne installatie de aardlekschakelaar laten springen. Overigens is de spanning tegenwoordig iets hoger: 230V en 400V. Ik heb thuis een lasapparaat die op 3kan, maar ook op 220V kan. Het is gewoon een kwestie van de knop overzetten op 2of 380.

Daar ik alleen maar 220V heb, heb ik hem altijd op 220V staan. Echter ik heb hem wel eens een keer op 3gezet om te kijken wat er gebeurt. Het resultaat was, dat ik er .

Een lasapparaat aansluiten op krachtstroom, hoe doe. Van 3naar 2komt vaker voor happy :). Indien je geen verstand van electriciteit hebt, kan het alleen maar levensgevaarlijk zijn wanneer je er zelf mee gaat knutselen! Laat dit dus aan een professional over. Betaal je iets meer, is alles professioneel en gekeurd en riskeer . Op elektrische motoren zie je vaak een een typeplaatje als dit: Er staat dus zowel 220V als 380V op.

Kabels Stekkers Elektra 230v Stekkers 3Volt. Volt of 3(400) Volt keramiekoven of glasoven. Een oven moet in een korte tijd een hoge temperatuur kunnen bereiken.

Hiervoor is een hoog vermogen nodig. Keramiek en glasovens tot liter (x cm) kunnen volstaan met 2Volt. Als u een grotere oven wilt aanschaffen heeft u hiervoor vrijwel altijd . Ik kan een mooie ( oude) draaibank overnemen, ideaal voor wat leuk hobbywerk. We zijn in de gelukkige positie dat we een brug hebben kunnen aangeschaffen.

Bekend probleem waar men dan tegenaan loopt is het 3V verhaal , terwijl je alleen 2tot je beschikking hebt. Nu wordt overal op het net gesproken over de steinmetz schakeling. Dit is een truuk om met een condensator . Dus wil ik het eerst eens gaan proberen met condensatoren,ik heb op de sloop en bij een wikkelbedrijf een aantal vette condensatoren op de kop getikt.