Ongeldige mmi code

Heb (mijn vrouw) een nieuwe Samsung Galaxy Sen een nieuwe microsim. Krijg voortdurend als ik naar ee andere T-mobile nummer probeer te bellen de melding: verbindingsprobleem of ongeldige mmi – code. En kan ik dus niet bellen.

Meer resultaten van forum. I am unable to send or receive calls and text messages, and i cannot recharge airtime. Verbindingsprobleem of ongeldige MMi – code …Sinds vandaag kan ik geen enkele contactpersoon bellen. Als ik probeer te bellen komt meteen het scherm. Hallo, Ik had een vraag over de MMI -codes van simyo.

Hoi, mijn geheugen loopt vol van mijn samsug s2. Krijg een fout melding, ongeldige mmi code. Wat betekend dit en vooral hoe kan ik dit oplossen. Kan dat aan de provider . Hoe kan ik alle inkomende oproepen doorschakelen naar een ander nummer?

For Android users sometimes a message saying “Connection problem or invalid mmi code ” shows up and can be a frustrating thing to deal with. But there are several ways to fix Android . Oproepen doorschakelen verbindingsprobleem of ongeldige MMI code. Bij geen antwoord voor alle basisservices.

Wie weet er een oplossing ? Ik heb ook de telefoon al uit en aan gezet. There are a few to fix Connection Problem or Invalid MMI Code on android. This should work most of the time. MMI of mens-machine-interface verwijst naar nummers of tekst ingevoerd in de telefoon voor specifieke acties. MMI codes beginnen meestal met een sterretje en eindigen met het symbool.

De symbolen aan het begin en einde van de code te voorkomen dat de telefoon interpretatie van de code gegevens ingevoerd als . Bekijk hier het antwoord. No problem with signal and wifi. Sinds een week is mijn beltijd vanzelf gewijzigd. Mobiel geeft aan verbindingsprobleem of ongeldige MMI – code. If you stuck in this Connection Problem or Invalid MMI Code Problem, then we are here to help you with this simple problem.

I have a problem with my Samsung Galaxy Note 4. Hi Guys, i have came across the problem of not being able to execute the basic detail commands provided by the operators to check the details. Het lukt me niet te bellen via het gebruik van de snelkiesnummers. Steeds opnieuw verschijnen de volgende meldingen op mijn scher1. Als ik het contact selecteer in de contactenlijst en dan bel, lukt het wel.

Iemand een idee hoe dit . It will make the device unable to send messages and calls until the issue is solved. It mostly occurs either because of some issue with the carrier provider or some problems with .