Digitenne antenne kapot

Hallo, Hoe kom ik aan een nieuwe digitenne antenne ? Buitenantenne voor Digitenne bestellen. Ik heb enkele Digitenne antennes uit de bak gevist. Mijn vraag is, kunnen die kapot gaan?

Het betreft Funke DSC-5en dsc-5Vantennes.

Hoe zou ik dat kunnen testen? Ik las dat het actieve antennes waren. Ik zou graag er eentje gebruiken om een tv in Brugge te voorzien van een en canvas . Heb je een vraag over Digitenne ? Bij de veelgestelde vragen (FAQ) vind je direct antwoord op de meestvoorkomende vragen van onze klanten!

Is je Digitenne afstandsbediening kapot of wil je een extra Digitenne afstandsbediening bestellen dan kan dit via de webshop van KPN. Wat kost Digitenne precies als je een abonnement met of zonder een extra tv-ontvanger of Fox Sports wilt afsluiten?

Wij repareren hem snel en deskundig. Gratis nl1-2- overige zenders met . Beeld hapert, veel blokjes in beel geluid valt weg, enz. Daarvoor was de ontvangst altijd redelijk tot goed. Digitenne Helpdesk gebel zij zeggen dat ik maar een buitenantenne moet aanschaffen. Maar dan heb je veel gedoe met het . Een jaar of zes geleden heb ik Digitenne aangeschaft, destijds voor euro per maand exclusief decoder.

Die moest ik zelf kopen, voor. Een geweldig ding trouwens, helemaal in combinatie met de Funke binnenantenne die ik destijds bij mijn ontvanger geleverd kreeg. Voor nog geen euro wordt je . Na de aanschaf van mijn nieuwe LCD scherm is mij de matige kwaliteit van digitenne pas echt opgevallen. Hoogstwaarschijnlijk is de oorzaak de compressie van het signaal en de matige kwaliteit van de antenne. Recent is op 5meter van mijn woning een . De laatste weken slechte ontvangst (Enschede-west).

Antenne signaal is -. Heeft jaren lang goed gefunctioneerd op dezelfde locatie in huis, nooit slechte ontvangst.

Aan de uitgang van de powerinserter zit een condensator welke eventueel de 5V uit de PVR blokkeert, er gaat dan niets kapot. In Nederland wordt vooralsnog DVB-T gebruikt, in het naburige buitenland al DVB-T2. Iets om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een DVB-T stick of antenne. Ze zijn ook goedkoop op eBay te vinden. Een power inserter is ook onderdeel van de Digitenne starterskit (samen met smartcar antenne en CAM).

Q: Mijn Samsung single tuner is kapot.