Autoradio omvormer naar 220v

Ik heb een autoradio gevonden op zolder, Nu wil ik deze op het stopcontact laten werken. Ik heb al geprobeert met een ac adapter volt, Maar geen resultaat ! Wie weet hoe ik de autoradio kan aansluiten op het stopcontact 220v ? Ga op zoek naar een 230V naar 12V dc omvormer. Je kan gewoon een 12V voeding gebruiken (als je zoekt naar een omvormer krijg je idd meestal andersom). Zelfs een pc-voeding is geschikt.

Hoeveel Ampere voeding nodig voor autoradio. Van 2wissel naar volt gelijkstroom. Meer resultaten van gathering. Vind omvormer in Auto diversen op Marktplaats. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Lakro Autostyling en Audio. Is het mogelijk om een autoradio dmv een transformator oid op 220v aan te sluiten en op die manier als gewone radio te kunnen gebruiken in. Mijn plan is een kist te bouwen waar ik me huidige autoradio (mp3) inbouw.

Hoi, Ik wil een buitenradio maken mbv een autoradio en luidsprekers zonder extra versterker en accu. Nu ben ik niet zo goed met electronica, maar ik vraag me af wat ik nodig heb om een autoradio aan te sluiten qua omvormer en hoe de radio aan te sluiten op die omvormer ? Kunnen jullie me hiermeeĀ . Afhankelijk van de bas gebruikt deze bij normaal gebruik ongeveer amp. Vind de beste omvormer 220v naar 12v autoradio fabricaten en.

Natuurlijk heb ik hier een trafo voor nodig, maar volgens mij heb ik hier ook gelijkstroom voor nodig. Of is zoiets makkelijk te maken? Wij hebben een caravan aangeschaft en de vorige eigenaars hadden hierin een oude autoradio en een omvormer zitten. Nu heb ik een nieuwe radio gekocht en deze proberen aansluiten maar de radio doet helemaal niets. Met een recentere autoradio zal er waarschijnlijk wel een gestabiliseerde voeding nodig zijn, danĀ . Niet elke omvormer is geschikt om zonder hulpmiddelen een autoradio aan te sluiten.

Er bestaan uitvoeringen die daarvoor over een speciale uitgang beschikken. De spanning moet namelijk volledig afgevlakt zijn, omdat anders een tamelijk hinderlijke brom in het geluid kan ontstaan. Autoradio kabels om uw autoradio aan te sluiten, groot aanbod autoradio kabels online. De auto winkel van nederland.

Versterker= 450watt subwoofer=500watt rms. Weet er iemand juist hoe dat in zijn werk gaat en welk ik daar allemaal voor nodig heb? Ik wil een autoradio met mpspeler in mijn caravan inbouwen, Daar ik altijd aan de stroompaal sta heb ik dus een omvormer nodig.

Nou, dan ga je naar de omvormerwinkel (de electronicaboer) en koop je een omvormer.