Van krachtstroom naar 220

Je kunt het makkelijk nameten met een mulimeter. Als je zelf zo´n kast wilt maken, zorg dan dat elke groep zij eigen (automatische) . Elektrotechniek: Ik wil graag 220V halen uit een beschikbare polige kracht stroomstekker. Is het mogelijk om 220V uit deze . Is dit krachtstroom , en hoe sluit je dat aan.

Krachtstroom op normaal lichtnet? Een nieuwe oven en inductie kookplaat gekocht. Mijn vorige oven en kookplaat waren één geheel, bediening kookplaat en oven aan de voorkant oven en de aansluiting was dikke kabel met kabels erin. Opmeters van de firma komen kijken en ik moest een . Wat is het verschil tussen 380V en 3x220V ? Ik heb even een vraagje over het aansluiten van 3volt naar 2volt. Ik heb een 3volt kabel liggen en die moet teruggebracht.

Hallo mensen, Eerst ff voorstellen.

Ben Ron Hoover (nou ja.) en lurk al een poosje op dit forum. Heb ik wat met stoommachines? Ja, want ik vind ze prachtig, en nee, niet om zelf te bouwen. Bezoek dit forum eigenlijk vanwege alle techniek (tips en trics) rondom draaien. Of de bestaande krachtstroom aansluiting grebruikt kan worden hangt er van af hoe de aansluiting is uitgevoerd.

We zijn in de gelukkige positie dat we een brug hebben kunnen aangeschaffen. Bekend probleem waar men dan tegenaan loopt is het 3V verhaal , terwijl je alleen 2tot je beschikking hebt. Nu wordt overal op het net gesproken over de steinmetz schakeling. Tussen van de drie fasen en de nuldraad kun je 220V aftakken.

Dit is een truuk om met een condensator . Als geen nuldraad beschikbaar is niet de aarde gebruiken, dat is levensgevaarlijk en zal in moderne installatie de aardlekschakelaar laten springen. Overigens is de spanning tegenwoordig iets hoger: 230V en 400V. Het gaat om het volgende de 380volt . Ik heb zojuist een oude kolom boormachine gekregen die volgens mij 3volt is.

Kan ik deze motor ook op 2aansluiten. Ik heb krachtstroom laten aanleggen en heb een kabel van de meterkast naar mijn schuur gelegd t.

Het werkt prima, alle apparaten op 380v werken, maar nu. Ik wil graag 220v aftakken van de krachtstroom , heb netjes een fase en nul gepakt, naar een wandcontactdoos en dacht . Van 3naar 2komt vaker voor happy :). Indien je geen verstand van electriciteit hebt, kan het alleen maar levensgevaarlijk zijn wanneer je er zelf mee gaat knutselen! Laat dit dus aan een professional over. Betaal je iets meer, is alles professioneel en gekeurd en riskeer . Eigenlijk is de term krachtstroom niet correct.

Wat dat precies inhoud staat hier bescheven. Vroeger waren deze spanningen in Nederland en België op de meeste plaatsen 3volt en 2volt, maar dit is geleidelijk opgevoerd in het kader van de . Indien gewenst, kom je met je elektro motor bij me , bouwen we m ter plekke om, testen m uit. Kabels Stekkers Elektra 230v Stekkers 3Volt.

De vorige bewoners hebben ooit krachtstroom (3volt drie fasen groep) aan laten leggen voor de keramische kookplaat. In de nieuwe keuken komt er ook weer een keramische kookplaat, echter kan die worden aangesloten met een perflex wandcontactdoos. Ik ben bezig een oven aante schaffen.

Nu kijk ik veel op internet en daar staan er genoeg.