Van 220 naar 110 volt

Omvormer 2naar 1Volt Winkel Online. Voor iedereen een voordeel. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Ik ben op het ogenblik op vakantie in Amerika, daarvoor heb ik dit apparaat speciaal aangekocht.

Ik kon het thuis in Holland niet testen of het werkte, want in Nederland is geen 1volt. Hallo, Ik ga in juli naar Amerika (florida en californie).

Maar ik vraag me af: ik kan nu toch niet alle apparaten gebruiken met die stekker, omdat het voltage ( 1volt ipv 2volt ) en de frequentie (60hz ipv hz) anders is? Heb ik een stroom omvormer . Ik heb al gezocht op het forum maar ik begrijp iets niet helemaal. We hebben in Nederland al een hele tijd 220V in Amerika is dit echter nog steeds 110V. Alleen de ouwetjes kunnen zich nog herinneren dat ook Nederland 110V gebruikte.

Elk jaar weer komt de vraag tevoorschijn over dit verschil met Amerika. Over het waarom dit verschil is maar weinig te vinden. Volgensmij kan je 1niet omzetten naar 220.

En volgensmij laad je telefoon wel op.

In aruba (maanden stage gelopen) had een medestudent zn oplader bij. Deze kon hij wel opladen daar, duurde idd wel langer (daar hadden ze 110v en 220v dont ask me 😀 ). SUCH was the fear of the powers of electricity that when the first domestic supply system was being planned the authorities allowed only 1volts with a margin of error of percent. Such was the confidence of Eddison that he set it at 1volts. Met deze converter kan ( Amerikaanse) 110V apparatuur worden aangesloten op het Europese 230V lichtnet.

Het ligt een beetje aan welk apparaat je hebt. Een moderne TV bijvoorbeeld word gevoed met een netschakelvoeding en een netschakelvoeding heeft een ingangsbereik van 1volt tot 2volt. Dit betekent dat het apparaat op zowel 1als 2volt werkt. Deze omvormer is omschakelbaar: van 2naar 1Vac als ook van 1naar 2Vac.

Overigens spreken wij in Nederland van 2volt , geen 2volt. En in Amerika 1volt en geen 1volt. Answer of 11: Our converter fried. We are in Hamburg now, and a going to Berlin on Wed.

Any help will be greatly appreciated.