Tv met usb

Televisies USB Elke televisie beschikt tegenwoordig over een USB -aansluiting. Dit is ook niet zo verwonderlijk, aangezien vrijwel elk apparaat wat op een televisie aangesloten kan worden via de USB of HDMI gaat. USB staat voor Universal Serial Bus en via deze aansluiting kun je heel makkelijk een digitale fotocamera . Toegevoegd na minuten: Ik heb een LG 50PT2Plasma TV.

Led TV inch , maar films die ik op harddisc heb, lukt mij niet om via de usb aansluiting af te spelen.

HD kunt aansluiten om bestanden vanaf af te spelen bijvoorbeeld. HD speciaal voor de tv laten formateren om programmas op te kunnen nemen of de uitzendingen te kunnen . Usb stick op tv geeft problemen. Meer resultaten van gathering.

Ik heb sinds enkele dagen n Samsung LE32D4TV ( Samsung LCD- TV LE32D450ZF test prijsvergelijking prijs vegelijken Samsung LCD- TV LE32D450ZF – Belgi ). Deze beschikt over n USB ingang. Nu dacht ik bij de aankoop van deze tv dat ik gewoon een usb stickje zou kunnen inpluggen met een .

OPMERKING: niet alle USB -flashstations worden herkend door uw TV. Draagbare harde schijven worden alleen ondersteund als apparaat voor massaopslag zonder multimediamogelijkheden. Als uw draagbare harde schijf ook multimediamogelijkheden . Voor een optimaal gebruik adviseren wij je verder te gaan en daarmee cookies te accepteren.

Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen wijzigen. Ik kom er zelfs met de gebruiksaanwijzing niet. Ik wil die films nu overzetten op een USB -stick of geheugenkaart bestemd voor mijn zoons.

Ze willen die dan afspelen op hun TV. Is het mogelijk om met behulp van een soort menu op die stick of kaart, aan te geven welke films. Nu zie ik aan de achterzijde o. Ander nadeel is dat kopieren van usb -stick heeeel traag . En zoek de productpagina van je TV.

Je kunt het producttype selecteren of type je modelcode in de zoekbalk (wacht even met zoeken tot de zoekbalk je model laat zien). Scroll naar beneden en klik op DOWNLOAD naast het laatste firmware bestand. TV sticks, USB -ontvangers bij Conrad.

Bij Conrad vindt u het juiste product. Echter als ik ,nadat ik de usb stick in een usb poort gedaan heb, via de knop Source op de A. Hoi Ik ben al dagen aan het converteren enz. Iets doe ik verkeerd maar wat? Uit pure wanhoop er een dvd van gebran ging PRIMA Film inmiddels bekeken via dvdspeler.

AVI bestand binnen gehaald en geconvecteerd naar vanalles. Hello I recently bought a LG B7V tv but i cant use my USB Plantronics 5headset on it. What do i have to purschase. I am not really a fan of TV serials.

I use my TV mostly for playing games. My preferred way to watch movies is with sub-titles .