Tulp stekker solderen

Ik moet wat analoge audio kabels verlengen, nu heb ik tulpstekkers gekocht, maar hoe moet ik ze solderen ? Meer resultaten van gathering. GhbTfhkdQVergelijkbaar feb. Geüpload door MDR Electronics This Video demonstrates how to make MX RCA Cable using solder. Step 1: Strip off the outer covering using. Ik heb een nieuw stereo kastje gekocht en de versterker past er net niet in.

L en R van de CD) bijknip zodat de draad eerder kan worden gebogen past het wel. Ik wil een beetje nette oplossing dus ik heb losse stekkers gekocht maar nu ik wil gaan solderen zit ik met een . Hallo, ik heb even een vraag: Ik heb een Akai ap bplatenspeler gekregen, alleen de tulp stekkers ontbreken. Nu is mijn vraag: wat soldeer ik waar? Vanuit de speler komen kabels met daarin in beide een dun rood kabeltje, een dun wit kabeltje, een goudkleurig omhulsel en ergens in het midden ook . Ik had al ff gezocht maar kon niks vinden over dit onderwerp.

Nou heb ik nieuwe tulpstekkkertejs gekocht maar hoe moet ik die erop vast solderen ? Ik heb een eindje tulpstekker draa twee stekkertjes en twee contrastekkertjes. De stekkertjes moeten aan het draa maar hoe soldeer ik. Alleen in zwart verkrijgbaar). Tulp Stekker Soldeer contact Winkel Online.

De meest door mij kabels om mijn spullen met elkaar te verbinden heb ik zelf gemaakt. Die bestel je bij Bax Music met dagen bedenktijd. Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Maar mocht je het toch willen doen, dan is een standaard tulp – stekker (en een soldeerbout) al voldoende. De betere audio-zaak heeft ze vaak ook wel.

U sluit uw apparatuur na het maken van de juiste kabel gemakkelijk aan via deze plug. De RCA plug beschikt over een knikbescherming die ervoor . Zoals reeds gezegd zijn rood (links) en wit (rechts) de beide signaal draden, deze sluit je dus op de middenpinnetjes van de tulpstekkers aan, de beide andere draden zijn de massadraden (deze soldeer je aan de buitenzijde van de tulpstekkers. Let op: de gevlochten buitenmantel (afscherming) moet met . Je hebt nodig: – je koopt ibj de mediamarkt een audio verlengkabel met aan beide kanten tulpstekkers – je koopt een 5mm jackplug bij een electronica winkel.

Adapter van 2x Tulp (female) naar 3. Jack stekker 2x Tulp RCA – 3. Deze handige RCA schroef connector (ook wel Terminal Block genoemd) is ideaal voor hobby toepassingen daar solderen van de kabels overbodig is.