Stopcontact voor wasmachine

Hallo iedereen, Ik ben al een tijdje op het forum aan het zoeken, maar geen echt resultaat gevonden. Waar plaatsen (hoogte) jullie de twee stopcontacten voor de droogkast en wasmachine ? Hallo, Gisteren werd mijn nieuwe wasmachine bezorgt, echter tot mijn grote verbazing zei de bezorger dat als ik de stroom snoer. Meer resultaten van forum.

Hoe moet u een wasmachine aansluiten? Als de wasmachine niet naar behoren werkt of stilvalt, wordt met aarding de kans op een elektrische .

Ik wil een droger en een wasmachine op stopcontact aansluiten. Ik wil liever geen nieuwe leidingen infrezen, de stoppenkast moet nog wel uitgebreid worden. Op internet kwam ik al wel info tegen over een trekschakelaar, maar dat wil ik dus niet. Gewone schakelaars en dimmers moeten zich buiten de badkamer bevinden. De aansluitingen voor water zijn ook reeds geplaatst.

Ik mailde reeds naar Vinçotte en die . Nu we verhuisd zijn heb ik het geaarde stopcontact voor mijn wasmachine op de overloop zitten, hierdoor is de normale aansluitkabel nu te kort. We hebben een nieuwbouwappartement met aparte berging om te wassen en te drogen.

Nu wil mijn vriend de wasmachine drogerschakelaar vervangen door een normaal dubbelstopcontact, aangezien aan onze . Van belang is dat het stopcontact op een groep is aangesloten die speciaal hiervoor gezekerd is (ook wel de natte groep genoemd). U kunt dus niet zomaar een willekeurig stopcontact gebruiken! Huurhuis zonder stopcontact voor gasfornuis en wasmachine. Net een nieuwe kamer woning betrokken. Nu bijkt dat er bij het gasfornuis geen stopcontact aanwezig is.

Er is wel een contactdoos op het aanrecht maar dan moet de draad langs de oven en staat heel strak gespannen, en dat mag niet. Of heb je een nieuwe wasmachine geleverd gekregen en moet je deze zelf installeren? In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je dit het beste aanpakt. De trekschakellaar blijft hangen, de kabel naar beneden ook, maar daar wil ik een waterdicht kastje ophangen waar het snoer van boven van onder naar binnen komt. Stekker wil ik niet van de wasmachine afhalen, dus zoek ik een waterdicht stopcontact waar de stekker (het liefst afgesloten) in gaat, . Stekker zonder aarde in stopcontact met aarde: past niet.

Koop of Verkoop wasmachine op Marktplaats. Maar er zit dus wel een trekschakelaar aan de muur waar je de wasmachine wilt gaan gebruiken ? In dat geval: stopcontact verwijderen en de wasmachine direkt aansluiten op de trekschakelaar. Een 2-voudige contactdoos.

En ik zou je adviseren om het te laten doen ( door vakman of handige doehetzelver).

Het is niet moeilijk maar . Ik heb op zolder een wasmachine en droger staan. Post by John van der Zanden staan dus nooit tegelijk aan. Kan ik het opzetstopcontact vervangen door een dubbele zodat beide apparaten gelijktijdig kunnen draaien ? Het stopcontact zit alleen op een groep.

A) Kan ik op dit stopcontact ook mijn droogkast (condens) aansluiten? Wat zijn de gevaren hiervan? Deze contactdoos maakt het mogelijk wasmachine en droger tegelijk te gebruiken zonder dat uw zekeringsautomaat uitschakelt. Geen aparte groep, maar gewoon via het stopcontact van de wasmachine boven in huis.

Bij mijn zuster is dat dus ruim het dubbele.