Schema 380 volt naar 220 volt

Ik heb even een vraagje over het aansluiten van 3volt naar 2volt. Ik heb een 3volt kabel liggen en die moet teruggebracht. Oven 380v – 220v aansluitschema.

Een nieuwe oven en inductie kookplaat gekocht. Mijn vorige oven en kookplaat waren één geheel, bediening kookplaat en oven aan de voorkant oven en de aansluiting was dikke kabel met kabels erin. Opmeters van de firma komen kijken en ik moest een . Hallo ik ben bezig om allerlei draden aan te leggen en dat is tot nu toe goed gegaan,, met de kleuren van 3volt mijn auto hefbrug werkt , lasapaat werkt ook 3volt , ik haal mijn stroom nog tijdelijk van een bouw zwerfkast af. Het gaat om het volgende de 380volt.

Duyster : Maakt de fout door te stellen dat een een frequentie regelaar: in fase 2volt – uit fase . V -net kan apparaat van 380v op 220v werken. Hoe sluit ik een 380V stekker met vijf pinnen aan. Een lasapparaat aansluiten op krachtstroom, hoe doe. Kan ik deze motor ook op 2aansluiten.

Ik wil deze veranderen in een 2volt aansluiting. Misschien wel wat minder krachtig. Hoe moet ik de kabels op de elektromotor aansluiten. Condensator middels de zgn. Steinmetz-schakeling op een “gewoon” 2Volt ( stopcontact) kan worden aangesloten.

Hierbij nogmaals het schema. Wil je 4Volt draaistroom en je hebt single phase 23 dan kan je dat omvormen met a: een 1fase draaistroommotor met daarop een generator. DVIMrYn-bZE Vergelijkbaar aug. Op pagina van onderstaande ( willekeurige) handleiding zie je het aansluitschema.

Er is antwoord gegeven. Spanning alleen zegt nog. De spanning die tussen de fasen onderling aanwezig is bedraagt circa 4Volt (voorheen 3) terwijl tussen elke fase en de nul een spanning van 2Volt staat.

Toevallig is 4gelijk aan . Koestal zit een stroomverdeelkast met een onderverdeling van 2en 3V volgens oude eigenaar. Maar goe in Assebroek is. Staat er geen aansluitschema op de motor of aan de binnenkant van het afsluitdekseltje?

Een krachtstroomaansluiting heeft tussen de fasen onderling een hogere spanning terwijl de spanning tussen een fase en de Nul 2V bedraagt. Vroeger waren deze spanningen respectievelijk 3V en 2V. De fasen werden vroeger R, .