Schakelaar met indicatielampje

De GAMMA Everest schakelaar met indicatielamp wit heeft een indicatielampje dat brandt als de schakelaar is uitgeschakeld. Zo kunt u in het donker gemakkelijk de schakelaar terug vinden. Montage van deze witte Everest- schakelaar met indicatielamp is eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke installatiehandleiding . Ik heb een schakelaar gekocht waar al een klein rood lampje zit ingebouw zodat je kunt zien wanneer deze aanstaat. Ik krijg alleen het ingebouwde.

Goedemiddag allemaal, Ik heb een Busch Jaeger wisselschakelaar met controlelampje gekocht (2000/USK) maar omdat ik geen nuldraad in de doos heb en deze. Schakelaar met controlelampje – Klusspullen kopen? Bosch, Makita Gedore Bekijk aanbiedingen en bestel gemakkelijk snel online. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Kan iemand met helpen met het volgende: ik wil een controlelampje aanbrengen in een enkelvoudige schakeling ( één schakelaar die één lamp verdient).

Momenteel zit een enkelpolige schakelaar in de doos van de schakelaar komen twee draden. Als ik daar een led op aansluit brandt de led bij uit-stand . Niko schakelaar met lichtje installeren berichten feb 20Niko 2polige schakelaar met controlelampje berichten jan 20Wisselschakelaar met controlelampje berichten april 20Niko controlelampje (led) – op wisselschakeling berichten aug 20Meer resultaten van www. Het lampje zou moeten branden wanneer het geschakelde lichtpunt uit is. Zou iemand mij willen helpen; ik wil heb een standaard wisselschakelaar omgewisseld voor met een controlelampje, maar het controlelampje brand niet ? Ik wil graag een schakelaar met controlelampje op een stopcontact aansluiten. Bedoeling is dat het controlelampje gaat branden als het stopcontact onder spanning is.

Hoe moet ik de draden aansluiten?