Schakelaar met controlelampje

De GAMMA Everest schakelaar met indicatielamp wit heeft een indicatielampje dat brandt als de schakelaar is uitgeschakeld. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Controlelampje op enkelvoudige schakeling. Kan iemand met helpen met het volgende: ik wil een controlelampje aanbrengen in een enkelvoudige schakeling ( één schakelaar die één lamp verdient).

Momenteel zit een enkelpolige schakelaar in de doos van de schakelaar komen twee draden.

Als ik daar een led op aansluit brandt de led bij uit-stand . Schakelaar met lampje kopen? Hoe aansluiten en waar gebruiken? Het lampje zou moeten branden wanneer het geschakelde lichtpunt uit is. Voordeligste keuze in elektro materialen! Groot assortiment elektro materialen en vanaf 1euro betaald u geen verzendkosten meer!

Ik wil graag een schakelaar met controlelampje op een stopcontact aansluiten. Bedoeling is dat het controlelampje gaat branden als het stopcontact onder spanning is.

Hoe moet ik de draden aansluiten? Ik heb me nogal suf gezocht maar ik zoek een dubbele schakelaar (inbouw) met minimaal 1x wissel en 1x gewone schakel op de wissel moet een controlelampje zitten als het licht aanstaat. Maar een dubbele wisselschakelaar met lampjes lijkt me eerder in de handel, wie weet er een merk die het in zijn . Gira drukknop voor schakelaar met controle lampje edelstaal. Nu lukt het aansluiten niet. U dient minimaal product te bestellen.

De stopcontacten, schakelaars en knoppen van Niko combineren functionaliteit, kwaliteit en design. Een tweepolige schakelaar. Een zelfde schakelaar wil ik gebruiken om een dubbele wandcontactdoos te schakelen waar een kleine compressor op staat. Ik heb hiervoor maal een gang wegs schakelaar met controlelampje aangeschaft en een dubbele wandcontactdoos. Als ik het aansluit zoals op de tekening (zie bijlage) dan . Dubbel polige schakelaar met controlelampje.

Ik heb een schakelaar gekocht waar al een klein rood lampje zit ingebouw zodat je kunt zien wanneer deze aanstaat. Ik krijg alleen het ingebouwde. Op zoek naar schakelaars ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan schakelaars.

Bekijk hier ons online aanbod!