Perilex naar gewone stekker

Een apparaat dat werkt op krachtstroom, is vrijwel altijd voorzien van een speciale stekker. Deze stekkers zijn anders dan de standaard stekkers die de meeste elektrische apparaten hebben. Om apparaten op krachtstroom te laten werken, is het dan ook noodzakelijk om een perilex -aansluiting te hebben. Vandaag een zonnebank overgenomen. Nu wil ik (omdat ik boven geen perilex aansluiting heb) de kabel doorknippen en hierop een gewone geaarde 2volt stekker.

Gezien dat onder de kap de zwarte draden welke zich in de perilex snoer bevinden overgaan onder de kap naar bruine draden. Voorheen schijnt hier een normale stekker op te hebben gezeten. Via een lasdoos en kroonstenen het en ander doorgelust (vanaf stekker aansluiting) dus de zwarte met de bruine en de . IK heb dezelfde situatie en wil het oplossen door een perilex stekker en een gewone contrastekker te gaan gebruiken en dus maar twee draden in de perilex stekker aan te sluiten En dan hoef ik niet de . Bestaan er converters van 2-pins naar perilex stekkers zodat ik toch de perilex stopcontact kan gebruiken?

Keramische kookplaat aansluiten op normaal. Meer resultaten van forum. Ik heb laatst een 2de hands oven met een elektrische kookplaat erop gekregen met een perilex stekker. Perilex stekker te vervangen door normale stekker?

Ik heb daar geen stopcontact voor en heb begrepen. Daar gaat een stekker in met pinnen. Nu heb ik een gasfornuis gekocht met elektrische oven, en wil ik weten of ik die stekkerdoos voor krachtstroom kan vervangen door een gewone stekkerdoos.

Koop een perilex stekker en sluit daar je 220Volt snoertje op aan. Nu leek het me niet zo ver gezocht om dat op dat perilex stopcontact aan te sluiten. Al heel wat rondgekeken en er zijn zeker meer mensen met hetzelfde idee dus om daarvan reguliere stopcontacten te . Dus als u er een gewone randaarde stekker op aan wil sluiten kunt u de helft laten.

Kan een ventilator met gewone stekker aansluiten op. Je kunt deze met een gewone stekker op een normaal stopcontact. Elektrische kookplaat met gewone stekker. Ik heb zo een pracht van een keramische kookplaat staan. De stekker was ook al gemoteerd aan de kookplaat, . Maar, nu zit hier een perilex stekker aan, terwijl in mijn nieuwe huis geen perilex wcd zit, maar een gewone wcd!

Op de gebruiksaanwijzing staat dat het fornuis ook op 2V kan worden aangesloten. Weet iemand of ik deze stekker ook kan vervangen door een gewone stekker ? In Nederland moet je een elektrisch kooktoestel aansluiten met een z. Wat het overige betreft denk ik dat je een krachtstroom eigenlijk met een CEE . Heb het forum al eerst doorzocht maar kan alleen maar topics vinden over de standen van een centrale afzuiging. Waar ik naar op zoek ben: ik wil de huidige perilex stekker van de afzuiger vervangen voor een gewone randaarde stekker.

Maar de draad komende uit de afzuiger heeft vijf draden. Op de ventilatiebox zelf en in het bijgeleverde boekje staat ook geen aanduiding van het energieverbruik. Op deze pagina vind je accessoires om je fornuis veilig aan te sluiten.