Perilex naar 220

Wij zijn de keuken aan het verbouwen en willen een perilex stopcontact ombouwen tot 220V gewone stopcontact om daar een vaatwasser en koelkast op aan. Perilex ombouwen 2×2, mogelijk? Deze kabel wordt afwisselend geleverd met een platte stekker met twee . Vandaag een zonnebank overgenomen.

Nu wil ik (omdat ik boven geen perilex aansluiting heb) de kabel doorknippen en hierop een gewone geaarde 2volt stekker . Dat kan onbewust, maar ook bewust.

Nu weet ik niet meer precies hoe dat bij een perilex aansluiting zit, . Om dit al voor te zijn heb ik bedacht dat het misschien handig kan zijn om nu . Voor onze zolder heb ik nog extra stroom nodig voor een aantal stopcontacten. Hiervoor ben ik benieuwd of het mogelijk is om dit van een. Nu heb ik in mijn keukentje een perilex aansluiting voor mijn kookplaat. En aangezien ik zeer gezellig alleen woon, en ik de kookplaat vrijwel nooit gebruik, wou ik de stroom voor mijn systeem uit die perilex aansluiting halen. Aangezien deze aansluiting veel meer vermogen heeft dan een gewone 2. Dus voor (toen nog) 220V.

Het ligt geheel aan het kooktoestel op welk stopcontact je deze moet aansluiten.

Dat was het, bedankt alvast! Laat je niet op handen dragen. Plots applaudisseert men voor een ander =- . Kijk dus eens in je groepen kast wat voor zekering of instalatie automaat er voor de perilex zit. Of is het een enkele fasen automaat of groep. Daarnaast kan je de kookplaten zelf . Koop een perilex stekker en sluit daar je 220Volt snoertje op aan.

De contactdoos op de muur laat je gewoon zoals die is. Haal de stroom eraf en maak de contactdoos open, de blauwe . Het omzetten van een aderige perilex aansluiting naar een normaal 220V stopcontact is een peulenschilletje. Dat zal niet veel extra kosten tot gevolg hebben. In eigen beheer de voorbereidende keuken werkzaamheden uitvoeren, betekend ook eigen verantwoordelijkheid nemen. Maar, nu zit hier een perilex stekker aan, terwijl in mijn nieuwe huis geen perilex wcd zit, maar een gewone wcd!

Op de gebruiksaanwijzing staat dat het fornuis ook op 2V kan worden aangesloten. Weet iemand of ik deze stekker ook kan vervangen door een gewone stekker? Tegenwoordig wordt deze vaak gebruikt voor vermogensapparaten waarbij het vermogen over twee groepen kan worden verdeeld in een zogenoemde . Gezien dat onder de kap de zwarte draden welke zich in de perilex snoer bevinden.

Nu leek het me niet zo ver gezocht om dat op dat perilex stopcontact.

Keramische kokplaat perilex aansluiting 2x2w met timer functie groot model merk euro kera afm brette hoogte met perilex stopkontakt zie foto 4x kookzones 1x kok zone doet het niet nog wil ! Prijs ook na euro vaste prijs interesse alleen bellen via mail geeen antwoortttt ik woon net overde grens van .