Microfoon met jack aansluiting

Microfoon met Jack – aansluiting 3. Ideaal voor online chatten, gesprekken opnemen, zingen, netwerk video conference en tal van andere toepassingen. De praktische microfoon biedt een goede helderheid met de eenvoud van één plug-and-play-verbinding. Let op: wordt los geleverd zonder retailverpakking. Hoge kwaliteit microfoon om audio op hoge kwaliteit op te nemen.

Digitale condensatormicrofoon met een 5mm jack aansluiting.

De microfoon is uitgevoerd met een statief en volumeregeling. Hallo, Iemand wil mn shure sm-gaan lenen Alleen heeft zij een jack aansluiting en niet genoeg kabels. Nu zat ik te denken bij mn geluidsset zit 2x meter xlr kabel, kan ik deze ook aan elkaar koppelen en gebruiken voor de microfoon ? Tevens: Bestaat er ook een verloopje van xlr naar jack , zodat ik . Chord VHdubbel draadloos microfoon systeem kopen? Ik heb gebruik gemaakt van de Jack 6. Als ik nu iets opneem heb ik veel ruis.

Ik vermoed dat het al veel beter zou zijn met een externe USB-geluidskaart en de microfoon die ik nu heb, maar die heeft dus een jack – aansluiting.

Een jack of klink is een elektrische aansluiting waarin een concentrische stekker past, meestal jackplug genoemd. Een driepolige stekker wordt wel TRS-plug. Nu heb ik een verloopje van 6. Ik ben verre van een audiofiel en heb geen idee . Draadloze microfoons op versterker aansluiten.

Meer resultaten van gathering. Jack – Y kabel,Type: 4-polig – OTMP, Aansluiting 1: 4-polig 3. Male, Aansluiting 2: 3-polig 3. Female ( microfoon ), Aansluiting 3: 3-polig 3. Deze jack splitter wordt gebruikt op de nieuwe mobiele telefoons die voorzien zijn van een polige jack aansluiting. Word geleverd in nette blister verpakking. Jack verloopkabel van 5mm pins jack male naar 2x stereo jack female. Waarvoor kan ik deze jack splitkabel gebruiken?

Bij moderne notebooks zijn vaak de 5mm aansluitingen v. De standaard microfoonaansluiting is XLR, al zijn er ook microfoons met jack of usb aansluiting. Geluidsapparatuur, zoals een mengpaneel of audio interface, kan vaak met XLR én jack overweg. Wil je zonder tussenkomst van andere apparatuur met de computer opnemen?

Dan is een usb microfoon de beste oplossing. Een goeie vriend en ik gaan eind September naar een Gamebeurs in London. Ik weet dat het daar vrij druk kan zijn en dat je dus een microfoon nodig hebt om .