Itv 001 ziggo humax

Als ik op rode knop druk voor de interactieve ontvanger krijg ik de volgende melding: iTV – 001. Gezien de foutmelding lijkt het een Humax te (kunnen) zijn, en deze melding betekent dat ITV (even) niet beschikbaar is. Desondanks is het raadzaam het modem . Ik krijg deze foutcode als ik de rose knop op de afstandsbediening indruk. Werkt Interactieve Televisie van Ziggo niet? Met behulp van ons stappenplan lost u dit gemakkelijk op.

Ziggo alles in basis (Samsung) wat is er niet goed gegaan wat te controleren wel verbinding met. Twitter: Ik krijg de melding iTV-00 geen. ZiggoWebcare ik kan wel gewoon tv kijken, digitaal. We kunnen nog niet tv gemist of on demand kijken.

We krijgen een melding itv – 0en weten niet wat we moeten doen. Krijg melding dat iTv – 001. Controleer uw internetverbinding. Als ik naar de portal wil komt er foutcode iTV – 0te staan en geeft hij aan om de internetverbinding te controleren.

Maar humax loopt niet via intern. Daar is echter niks mis mee. Het betreft softwareversie . Enkele maanden geleden ging ik overstag.

Ik bestelde het pakket interactieve televisie ( ITV ) bij Ziggo. Het leek een mooie deal: een goede HD recorder, een elektronische programma gids (EPG) van dagen, uitzending gemist, meer zenders waaronder een aantal in HD. Het aansluiten ging aardig ook . Vervolgens moet ik even wachten tot de door Ziggo geleverde Humax -harddiskrecorder annex decoder opstart.

Of even, ZEVENENTWINTIG seconden. Ik wil gewoon tv kijken en dan moet ik een halve minuut wachten. Tegen die tijd kan ik inderdaad naar . Er is vanaf 07:een storing bij Ziggo. Laat dan hieronder een reactie achter.

Outage map not available. The outage map is available for . Ziggo legt u uit hoe u de ontvanger van Humax geschikt maakt voor interactieve televisie. Vooral voor SD-decoders kan dit consequenties hebben.

Het enige advies was dat ik een andere HD recorder van Humax moest aanschaffen. Ik raad iedereen echt aan: als je toch besluit Ziggo te nemen, neem dan NIET deze HD recorder erbij. Na UPC introduceert nu ook Ziggo interactieve tv via de kabel. Deze Cisco – ontvanger is uitsluitend geschikt voor huishoudens in het . Lees over de tv-ontvanger, foutcode 1 begin gemist, HD televisie, de draadloze verbindingsset en iTV online.

Afstandsbediening code Humax. Fullscreen image gallery. Compleet met afstandsbediening, hdmi kabel, installatie c en handleiding. Wat betekent dit en hoe kan je dit.

Na deze update is er een nieuw lampje op de display van de decoder welke aangeeft of ITV geïnstalleerd is. Indien dat niet het geval is, zal dit lampje .