Halogeen transformator kapot

De trafo voor mijn halogeen spotjes is kapot. Ik heb wel gezocht op internet naar de termen die op de trafo staan maar dan kom ik op verschillende soorten uit. Gisteravond ging opeens mijn halogeenlamp uit.

Een paar maanden terug had ik al eens het probleem dat ik de schakelaar soms een paar keer uit en aan moest. Dit kan komen door dat de lampen te veel vermogen ( Watt) hebben ten opzichte van de transformator. Trafo badkamer verlichting defect? Maar aangezien het maar 20W lampjes zijn is dit denk ik niet het geval om zeker te weten kun je . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Welke transformator heb ik nodig voor mijn 12V lampen? In principe zou je de lampjes in serie kunnen zetten, maar uit het feit dat je de vraag stelt leid ik af dat je weinig van elektriciteit weet en dan zou ik werken met 2volt op die manier sterk afraden.

Beter en veiliger is het om een transformator aan te schaffen die een vermogen van 2Watt bij Volt kan leveren. Whirlpool afzuigkap is kapot. Anders gezegd: als de lampen stuk zijn, kan het lijken alsof de trafo defect is, maar dat hoeft dan niet zo te zijn.

Ik vroeg me af hoe lang een halogeenlampje dient mee te gaan. En is het zo dat als er meerdere halogeenlampjes op transformator zitten, en er gaat er van kapot er meer doorbranden? Kan dit ook aan de slechte kwaliteit van de verlichting zelf liggen of niet? Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad!

U hebt onlangs verlichting gekocht, maar na enkele weken zijn ze de led lampen kapot. Het probleem is voor het eerst opgetreden eind vorig jaar, toen ik plotseling mijn spo. Ik heb een probleem met wat 12V spotjes en een halogeen dimmer. In mijn plafond in de keuken (plastieken planchetten) zijn een 10-tal halogeenspots ingebouwd (50W- 12V).

Dag nadien steek ik verlichting aan: ALLE lampjes branden, vervangen lampje gaat na . Het is echter noodzakelijk om een verlichting transformator te gebruiken om deze lampen aan te sluiten. LED lampen zijn een stuk zuiniger dan traditionele lampen. Een trafo Volt is de meest . Ik kan helaas niet bij de transformator dus ik denk dat er een stuk van het plafon uit moet om dit te reparen. Ik zoek daarom iemand die de transformator kan repareren en het plafond weer kan herstellen. Omdat LED verlichting maal minder stroom verbruikt dan een halogeen lamp, is er een grote kans dat het afgenomen vermogen onder de minimum waarde van een halogeen transformator komt.

Het gevolg: lampen gaan niet aan, ze gaan kapot door piekspanningen, ze brommen, ze knipperen of het licht flikkert een . Vind halogeen trafo op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een LED- trafo daarentegen geeft gelijkspanning (DC), zodat de LED-lamp een stabiele voeding heeft. Een Volt LED-lamp waarbij expliciet vermeld staat . Elektronische halogeen transformatoren bij Conrad.

Bij het dimmen van ( halogeen )lampen met of zonder transformatoren , is de keuze van de dimmer heel belangrijk.