Hager b16 mk516

Nominale stroom InoA. Afschakelkarakteristiek: B. Stroombegrenzingsklasse: 3. Soort verbinding: QuickConnect. Tijdelijk Extra Voordeel. Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Ook van deze adverteerder . Voor meer informatie, klik hier. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Controleer de spelling van je zoekterm. Resultaten van zoekmachines! Hager Aardlekautomaat 16A 1p B-kar.

Info over hager bmk516. Automatische zekering BA. Andere klanten kochten deze producten tegelijkertijd. Ik ben een kabel aan het verleggen en moet de oude nu losmaken uit de Häger automaat. Hallo, Ik wil in mijn groepenkast van hager vier groepen bijplaatsen.

Ik heb momenteel twee aardlekschakelaars, typeCD540G. Achter elke aardlekschakelaar hangen twee automaten, type MK516. Kan en mag ik elke aardlekschakelaar uitbreiden met twee automaten type MKS516. Vind hier alle losse hager groepenkast onderdelen van installatie automaten tot kamrail. Voordeligste keuze natuurlijk bij Euro-electronics.

Gedetailleerde omschrijving: In groepenkast is één van mijn zekeringen units defect geraakt, de schakelaar lijkt lam geworden en staat in de uit positie. Is niet meer aan te krijgen. Groot deel van huis (w.o. ook mijn werkplek) zit zonder stroom.

Liitoskappaletta Bkäytetään hyllyjen jatkamiseen yhdessä liitoskappaleen Bkanssa liitettynä ruuvilla B16.