Google play services is gestopt

Gisteren is mijn Samsung Jtotaal geblokkeerd door bovengenoemde foutmelding. Sinds gisteren steeds deze foutmeldingen. Voor Gmail heb ik accounts verwijderd om ze opnieuw in te kunnen stellen: foutmelding blijft komen. Bij mij ook gelukt op mijn Samsung tablet.

Zou ik het daar ook op dezelfde manier kunnen oplossen? Ook bij mij was dit het probleem. Meer resultaten van androidworld. Ik heb al zitten zoeken in forums, maar geen.

Opgelost: Sinds ik de update naar Andoid 4. Gezien het aantal topics dat hierover al aangemaakt zijn op het web, was ik beslist niet de enige metĀ . Ik kan nog geen ap downloaden wie heeft een idee. What software version is your Galaxy Srunning. Help alvast bedankt Toos.

Wie weet of dit alleen bij mij is of ook bij anderen. Mijn mobiel heeft Android. Heeft iemand dat wel eens bij de hand gehad? Het is een irritant probleemĀ . In het geval van Play Store, kun je ook de gegevens en updates wissen met hetzelfde doel.

Krijg hier in gran canaria continu deze melding. Komt dit doordat ik ik hier ben. Meerder mensen dit probleem gehad in het buitenland. Als er zich een error bericht voordoet van een specifieke app die niet correct wil werken, volg deze instructies om de functionaliteit te herstellen. Schakel de app uit (niet beschikbaar voor kritieke systeem apps).

Opnieuw proberen heeft geen zin doet het niet. Veel van de android apps, in instellingen, alles, die erin staan zijn uitgezet of gedwongen gestopt (deze zijn uit en grijs) kan er niets mee doen. Ben bang dat ik dan toch aan een andere raak en deze kan vernietigen. Dit verschijnt om de 5- seconden op mijn scherm.

Heb het volgende al geprobeerd: Accu eruit minuten. Wat heb ik gedaan om dit te krijgen en hoe kan ik dit corrigeren? Dat gebeurt met ART ingeschakeld op 4. Zijn er fouten bij de app store of werkt het niet? Wij laten zien wat er aan de hand is.

Niets doet het meer op mijn tablet, elke instructie wordt gevolgd door die hatelijke melding!