Geberit vlotter afstellen

In dit filmpje laat ik zien hoe je water kan besparen door de vlotter lager te zetten. Ik kan op geen enkele manier het waterdebiet voor het gebruik van de kleine behoefte afstellen. Het systeem werkt meteen plastiek stift die je kunt verdraaien maar het lukt mij niet om dit juist af te stellen. Als ik denk dat ik het juist is loopt de volledige water hoeveelheid.

Draai ik dan een beetje terug komt . Frequently asked questions – FAQ. Bij geberit is die mogelijkheid er, er zijn tegenwoordig zoveel soorten. Weet niet of het bij allemaal kan. Je kunt proberen je waterniveau in de bak te verhogen en kijken of dit uitmaakt. Dit kun je met de vlotter regelen.

Eerst zag ik wat water in de pot lopen. Nu heb ik het kraantje dicht gedraai maar hoor ik nog water druppelen in de stortbak. Ik vermoed een probleem met de vlotter. Hoe moet ik deze vervangen bij dit . Ik heb het bodemventiel ook al in mijn handen geha maar ik kan niet zien wat er verkeerd aan is. Het toilet lekt verder niet en de grote spoelknop doet het prima.

Bij universele stortkokers kun je de waterafvoer regelen. Om de stortkoker zie je plastic armpjes zitten waarop de drukknop is bevestigt (hefmechanisme)dit is . Geberit toilet: bij doortrekken water over de rand. Meestal ligt de oorzaak van het doorstromen in het niet goed functioneren van de vlotter , het vlotterkraantje , het bodemventiel of de bodemklep. Dit kan door verkeerde plaatsing, een verkeerde afstelling , een defect, vuil, kalkaanslag of slijtage komen. Door onderstaande stappen te doorlopen weet je snel . Werking van AP opbouwspoelreservoirs.

AP duobloc spoelreservoirs. AP spoelreservoirs voor lage en . Door middel van vuil of kalk kan de vlotter zijn werk niet meer goed doen en blijft hangen zodat de watertoevoer open blijft staan. Het kan ook zo wezen dat uw vlotter verkeert staat afgesteld. Het waterniveau is bepalend voor de vlotter. Probeer de stelschroef wat vaster te zetten of juist . Als het toilet blijft lopen (m.a.w. er loopt constant water in de toiletpot) duidt dit ofwel op een defect aan de vlotter ofwel op een niet goed werkende klok.

Helaas hebben wij niets gevonden voor Sphinx toiletreservoirs afstellen. Controleer de spelling van je.