Externe harde schijf humax

Dit kan met behulp van een externe harde . De 5GB , de vorige wil ik weer terug zetten naar windows, heb eens een pagina op internet gezien hoe dat moet, maar kan hem niet meer vinden. Externe HD en opnemen hiermee? Let op, alle data op de disk wordt dan . Je kunt een harde schijf aansluiten van max.

TB bestaande uit één partitie. Er mag geen zelf opstartende software op de harde schijf staan. U dient de harde schijf te formatteren via de HUMAX -ontvanger voordat u hem gebruikt. Nu zit ik regelmatig met een bijna volle schijf op de Humax en moet dan weer schiften wat eraf kan.

Dus meer capaciteit is zeer welkom. In dat geval moet de FTP-methode gebruikt worden, of een externe Harde. Schijf met USB- aansluiting.

Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV (afhankelijk van uw TV-aanbieder). Methode (naar USB-stick of externe harde schijf ). Ik heb een aantal methodes gevonden: 1. Via de Humax -USB-poort kopiëren naar een geheugenstick of losse harde schijf. Die stick of harde schijf moeten dan zijn geformatteerd in het ext3- formaat. Kijk voor de uitgewerkte procedure naar punt. Uiteraard wordt deze Humax decoder compleet met afstandsbediening geleverd.

Afbeelding van Quantis externe harde schijf voor settop box (5GB) . Ook is deze decoder geschikt . Er kan een externe harde schijf. Nu is dat niet meer nodig en wil ik de schijf weer gebruiken voor opslag. U zult iemand moeten vinden die een humax decoder met externe harddisk daar is het mij mee gelukt die formateert ook op een bepaalde manier en daar naar via de computer gedaan.

Opnemen uit de programmagids van Live Tv kan je niet op de externe schijf opslaan. Nogmaals, ik kan dit niet bevestigen, . Ik wil de externe harde schijf ook op mijn pc aansluiten, maar mijn computer herkent de harde schijf niet.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn pc de Western Digital harde schijf wel . Dat heb ik gedaan met een externe H van 500GB en dooor het interne programma van de mediabox laten formatteren(ext3): .