Elektrische antenne aansluiten

Hoe werkt een elektrische antenne ? Als de radio uit gaat, gaat er weer een stroompje door de blauwe draad waardoor de antenne omlaag doet. Je kunt de stuurdraad dus op de radio aansluiten op de remote out (meestal blauwe draad) dan gaat de antenne automatisch omhoog en omlaag als je de . Omdat mijn oude elektrische antenne niet meer werkte heb ik bij Conrad een nieuwe gekocht. Alleen is mijn vraag hoe moet ik deze aansluiten ? Als je daar één draadje van de antenne op aansluit en de andere op constante stroom, moet het geen probleem zijn en gaat je antenne in als je de radio uitzet. Natuurlijk ook de massadraad van de antenne aansluiten op de carosserie. Haenschen: Platinum Boarder Platinum . Beste forumleden, Vanmiddag heb ik een elektrische Hirschmann antenne gekregen, Nu wil ik eigenlijk weten hoe deze ingebouwd en aangesloten moet worden.

Gister de elektrische antenne vanuit een werkende auto overgezet in de nieuwe aanwinst, de 260E. De originele Mercedes antennemotor deed weinig meer en de mast. In deze video laat ik zien hoe u de antennekabel kunt aansluiten op uw nieuwe radio. Aansluiten electrische antenne via contact. Beste mensen, Kan iemand mij helpen ajb met het aansluitren van mijn electrische antenne ? Ik wil hem graag laten werken via contact aan en uit.

Ik denk dat het zo kan want ik heb ooit een auto gehad waarbij het ook zo werkte. Heb van mijn buurman een mooie Blaupunkt Frankfurt radio incl. Helaas krijg ik het nog niet voor elkaar om mijn elektrische antenne ook weer te laten doen.

Waar moet ik de aansluiting vandaan halen die op het aut. De electrische antenne ging omhoog en omlaag navenant je de radio aan en uit zette. De blauwe draad aansluiten. Bij de orginele radio zal ook wel een draadje aangesloten hebben gezeten voor de antenne , en deze moet je dus aansturen met de blauwe draad die uit je pioneer radio komt. Deze eenheid doet het goe behalve dat het mij niet lukt om de antenne werkend aan te sluiten.

In de auto zat een coax-achtige kabel, maar toen ik daar even . Al snel kwam ik erachter dat de antenne versterker nog een losse draad had die aangesloten moet worden voor wat ik vermoed de voeding is. Enige probleem is dat hij achter op de ISO stekker moet. At vindicta bonum vita jucundius ipsa nempe hoc . Hallo volvisti we kwamen erachter dat wij een elektrische antenne in onze volvo 7GL hebben. Ik wil de radio vervangen van mijn Classic 900. Nu is het een complete chaos in het dashbor mbt kabels voor aansluiten van de radio.

Ik krijg de radio aan de praat. Maar ik kan de kabel niet vinden die bedoeld . Wat gebeurt er als een positieve heengaande puls een even grote, negatieve, terugkomende puls tegenkomt? Een zender met R, = Q voedt via een m lange kabel (Z= Q) een antenne. Op de aansluiting tussen kabel en antenne treedt reflectie . Ook zat er een antenne op, alleen is deze afgebroken. Nu weet ik alleen niet hoe ik hem aan moet sluiten, want er komen meerdere draden uit.

Er zit een stekkerblokje aan waar draadjes uitkomen, en er . Installeer het systeem niet op de onderstaande locaties. Dit kan leiden tot bran ongevallen of een elektrische schok:. Antenne – aansluiting radio.

Microfoon (apart verkocht).