Digitenne vervormd signaal

LS, Sinds gisteren (juli) heb ik geen signaal meer van digitenne. Bij net en hoger krijg ik de melding vervormd signaal. Hierbij wil ik een klacht melden over Digitenne : Mensen met een abonnement op digitenne met een ingebouwde tuner die de meldingen: Scrammed signal,No Access, Vervormd signaal krijgen hebben de kaart en de. Ik woon in een studentenflat waar tv al bij in zit, het is volgens mij antenne met analoog signaal. Bij het aansluiten van onze nieuwe Samsung HD TV leek alles goed te gaan (we hebben digitale TV van Ziggo er bij).

Ik heb de tv ingesteld met automatisch . Balen, want alles lijkt te kloppen behalve dat. Helpie… Ik weet niet zo goed waar en hoe ik de oplossing van mijn probleem moet zoeken. We hebben een mooie nieuwe Samsung LCD-TV met een slot er in voor een Conax insteekkaart, waar onze Digitenne smart card inpast. De TV vindt alle kanalen en de programmagids geeft ze ook weer.

Heb je een vraag over Digitenne ? Bij de veelgestelde vragen (FAQ) vind je direct antwoord op de meestvoorkomende vragen van onze klanten! Digitenne werkt uitstekend bij mij op zolder en heb erg goed beel althans met de oude Philips met die grote ”kont”. Ik sluit de tv aan volgens de handleiding en even. Dien je voor Digitenne perse een verhuizing door te geven? Edit: Nou die klojo van KPN kon dus ook niet helpen.

Terwijl alles gewoon klopt bij KPN. Meer resultaten van gathering. Hallo ik heb al jaar digitenne , en dat bevalt goed.

Na ongeveer minuten kan ik behalve Nedgeen enkel kanaal meer ontvangen. Ziet u de foutmelding gecodeerd signaal , signal scrambled of gecodeerd programma op je televisie? Bekijk dan deze film en update de. Met de KPN module kan je met digitenne ( € p.mnd ) draadloos ontvangen.

Het geeft aan dat het signaal vervormd is. Je kunt je digitenne kaart niet rechttreeks in je speler steken maar je hebt daar een losse KPN insteekkaart voor nodig (CI Module). De stekker lijkt er dan wel goed in te zitten, maar toch maken ze niet genoeg contact om het – al zwakke – signaal door te geven.

Veel al zien wij dat dit een probleem is tussen de communicatie tussen de televisie en . Gecodeerd signaal , signal scrambled of gecodeerd programma? UITGANGEN Een antenneversterker kan één of meerdere uitgangen hebben. Een goede antenneversterker met meerdere uitgangen is in feite een .