Autoradio op 220v aansluiten

Doe even een search, er zijn er hier meer die een autoradio op een pc – voeding hebben gezet. Hoe kan ik een autoradio laten werken op 220V? Ik heb een autoradio gevonden op zolder, Nu wil ik deze op het stopcontact laten werken. Ik heb al geprobeert met een ac adapter volt, Maar geen resultaat ! Wie weet hoe ik de autoradio kan aansluiten op het stopcontact 220v ?

Hey, Ik heb hier een Mp3- autoradio de ik zou willen inbouwen in een kast in de garage. Is een adapter voldoende ? Of moet ik daar nog andere zaken bij voorzien. Liefst eenvoudige oplossingen aangezien ik niet zoveel kaas gegeten heb van . Is het mogelijk om een autoradio dmv een transformator oid op 220v aan te sluiten en op die manier als gewone radio te kunnen gebruiken in een toilet? Natuurlijk heb ik hier een trafo voor nodig, maar volgens mij heb ik hier ook gelijkstroom voor nodig.

Of is zoiets makkelijk te maken?

Ik wil een autoradio aansluiten op netstroom, wat voor voeding heb ik daar voor nodig? Een oude laptopvoeding ofzo? Met dit redelijk hoge vermogen kun je er ook een autoversterker op aansluiten. Afhankelijk van de bas gebruikt deze bij normaal gebruik ongeveer amp. Ik wil in de keuken een autoradio zetten, wat is de makkelijkste manier om deze op 220V aan te sluiten?

Re: autoradio op omvormeraansluiten. Ik ben al lang van plan om in een kist 2speakers en een autoradio erin te plaatsen. Daarbij komt dat je een pc voeding altijd met een load moet aansluiten.

Dus een AT voeding en geen ATX, dan moet je gewoon prik erop zetten en de 220v schakelaar omflippen en hij gaat aan :). How to Hack a Computer Power Supply (PSU) To Use as a 12V DC Power Source – Duration: 5:17. Met een recentere autoradio zal er waarschijnlijk wel een gestabiliseerde voeding nodig zijn, dan . Er zouden enkel oortjes aan moe.

A acculader en als antenne een oud stuk nuldraad (spanningsdraad in je huis 2volt) . Eerst dacht ik aan een omvormer, maar op internet zie ik alleen omvormers van naar 2volt en ik moet eigenlijk van 2naar volt hebben en sowieso kosten die . Elke speaker heeft draden nodig.

Heb een poweradaptor 220v gelijkstroom met 12v gelijkstroom 1. CALIBER Radio aansluitkabel CLA 150. Sluit via de Caliber CLA 150. MP3-speler aan op de AUX-ingang van uw autoradio.